Sixties Alive

 

The Blue Side

On The Blue Side

Eddy Bakker:  Hij bepaalt de groove van de band. Zijn muzikale roots liggen bij Lady Lake, een bekende Nederlandse band uit Deventer die furore maakte eind jaren zeventig. Hij heeft met deze formatie gespeeld in Paradiso en Vredenburg en met o.a. Earth & Fire, Kayak en Solution. 

JennyPenny: beter bekend als Jenny Penny, ademt blues! Met haar lage warme blues stem trekt ze haar publiek mee naar de blue side! Ze is een graag geziene gast bij diverse jamsessies o.a. in De Hip in Deventer. Daarnaast is ze een veel gevraagde zangeres in diverse gelegenheidsformaties in Deventer omgeving. Voordat ze bij On The Blue Side kwam heeft ze in verschillende Rock Coverbands gezongen, waaronder de succesvolle band Piece of Rock. Zij en Eddy werken al jaren samen in de muziek.

Harry Otten: Harry is gitarist bij On The Blue Side. Hij heeft 15 jaar in de Thin Lizzy tribute-band Black Rose gespeeld. De laatste jaren heeft hij in de blues/rock/funk formatie Hawkeye gespeeld. Harry heeft een eigen sound die een mooie aanvulling geeft bij de nummers die On The Blue Side ten gehoren brengt.

Karel Reuter: De tweede gitarist van On The Blue Side is Karel. Met zijn melodieuze gitaarsolo's en zijn eigen sound vult hij de zangpartijen van Jenny goed aan. Hij speelt vanaf zijn 12e gitaar en is geïnspireerd door Eric Clapton, Joe Bonamassa en Gary Moore. Hij heeft eigen muziek gemaakt met The Approach en in diverse coverbandjes gespeeld. Na een tijdje geen band meer gehad te hebben heeft hij nu met On The Blue Side de draad weer opgepakt.

Micha Sorel: Mischa weet met zijn strakke drumpartijen de band in het gareel te houden. Hij speelt vanaf zijn 15e jaar in bandjes. Zijn muzikale roots liggen in de rock. Samen met Karel heeft hij in diverse formaties gespeeld waaronder The Approach die eigen funk/rock nummers ten gehore bracht in Apeldoorn en omgeving. Momenteel is Mischa, naast de drummer van On The Blue Side, ook de vaste drummer van de jamsessies in Art Café SamSam in Apeldoorn.